Powered By Blogger

Despre mine

Imi traiesc visul !

sâmbătă, 18 aprilie 2009

numar oi

E ora 2 si, desi am muncit o zi intreaga, somnul intarzie sa apara; sau, ar trebui sa recunosc, a fost alungat de cea mai tare cafea ever, bauta cu putin timp inainte. Si stau in pat; si ma framant; si ma gandesc sa deschid calculatorul; apoi imi revin, imi tai din avant si ma gandesc ca e crud ceea ce vreau sa fac, asta, in combinatie cu fatala cafea bauta inainte ar distruge orice urma a prezentei lui Mos Ene. Si ghiciti ce fac pana la urma :D. Nu-i asa ca nu e greu? :)
Nu ma lasa gandurile in pace. In curand vacanta se termina si trebuie sa ma intorc la realitate. Mai sunt cateva zile,insa ma apuca tristetea, una ciudata, din aceea care te apuca la insomnie; ma uit pe fereastra, in fata blocului meu e cel mai frumos cires pe care l-am vazut vreodata; si e inflorit; si o sa imi fie dor de el; si de casa; si de familie; si de tot. Of, mai bine nu beam cafeaua aceea!
La ora asta ma gandesc cu groaza la ceea ce urmeaza, nu pentru ca ar fi teribila viata mea ce se afla la capatul acestei vacante, ci pentru ca stiu ca imi va fi dor, probabil cel mai dor de leneveala asta si de senzatia de siguranta eterna.
ok, cred ca mi se face somn din nou... Ma intorc "la oile mele"